Diskuse

Odpozorováno

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Já nerozumět ..........co Vy chtět.

Neznám ani "svobodomyslné hovádko z Karibiku".

Naštěstí je modré nebe, plují po něm bílé mráčky. Půjdu na procházku, ikdyž fouká. Třeba si vyčistím hlavu a pochopím.

0 0
možnosti
Foto

Větvička. Pán, co se ovšem tak rád a bez problémů jmenuje jinak, že co po jméně, co po označení...?:)viďte? no a že nechápete, co tímhle článkem pan Kuthan myslel...aha...:) pohlazení

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, že jste tohle napsal. Navzdory tomu si pořád bude ix lidí myslet, že je pan Větvička borec, pan Cilich s argumenty jako z páté pomocné třídy, že je jediný kámen svobody a o paní Majové, co je pro ni svoboda a svobodné vyjádření...jak píše, nepřekročitelná, že je moudrá a chytrá. Protože stačí její pravidla a selský rozum a nějaký strach že nás akorát ubíjí. Vždyť jsme tu pořad po covidu někteří dál!! Jako po španělské chřipce! Vy jste neadresný, já s potěšením adresná.

Zhlediska lékařské etiky si žaďný lékař v tisku nedovolí líčit věci z jipek reálně...tedy řádně naturalisticky, jak to je. Televize učiní mlžný dojem... nikdo do těch míst beznaděje za skla nevidí...do tragických příběhú celých rodin se nikdo nehrne je zveřejnit. Ti, co si tím procházejí, mají záklopku o tom mluvit a nebo nemají žádnou sílu. Prožívají trauma. Prostor pro žvanění pak nepřeberný... Až jednou někteří sílu najdou...až vzniknou dokumenty...to bude přehlídka vyjevených telat. Co se vysmívali strachu a pravidlům, která nám popravdě nic extra závažného nevzala.

2 0
možnosti
Foto

P.S. Ještě bych dodal, že brát si při "občanské neposlušnosti" jako rukojmí vlastní děti není hrdinství, fakt ne....

2 0
možnosti
Foto

Karma... a jako člověka, který má v Brazilii velkej kus rodiny mě ty reportáže o "Ráji" dost nadzvedaj, notně tam zatejká.

1 0
možnosti
Foto

Švára z karibiku...Dotyčné svobodomyslné hovádko by se jednou dostalo k dévótnosti v hodnocení vrchního velení země...skutečně je ten hošan tak mimo mísu...až běda.

1 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 536x
Jsem jeden z mnoha.

Seznam rubrik